Nie tylko o Tibii i OTS...
SIZE=4]UWAGA! Najpierw przeczytaj to co napisałem poniżej...[/SIZE]
Witam. Po dłuższej nieobecności na forum przedstawiam wam mój skrypt: Zegar śmierci. To jest skrypt na samobójstwo więc każdy, kto użyje tego czaru - zginie. Fajny sposób, by rozstać się z życiem w tibijskim świecie.
Ale jest pewno ale... Skrypt jest zbyt duży!
Skrypt zajmuje - uwaga - 24,3 kb, 24190 znaków i 797 linijek! Posiada ponad 30 animacji, z czego pewne trwają nawet 10 sek.
Biorąc pod uwagę fakt, że na forum można pisać tylko posty z maksymalną liczbą znaków 15 tys. nie jestem w stanie wrzucić tutaj skryptu. Nie jestem w stanie także ująć go w formie screenshotu - czas trwania ok. 10-15sek. Chciałem nakręcić film, ale nie bardzo mi to wyszło. Daję wam za to link do pobrania, może ktoś się skusi... Jeśli masz krzyczeć, że to wirus, trojan, robak, owsik czy co tam jeszcze tylko po to, żeby mi pojechać to najlepiej wybij się od razu z tego tematu i nie ściągaj...
Aha. Czasami może się wam czar niepoprawnie wyświetlać - spowodowane to jest sporą ilością wyświetlanych efektów naraz. Niestety na to nic nie poradzę, czasami może brakować po prostu jakiegoś efektu.
Link:
zegar smierci.lua
Skan: (żeby nie było ^^ ;d )
Virustotal. MD5: c23b4f22d248fa15f54cda3c54202971
Gdy już ściągniecie plik, wrzućcie go do spells/scripts
do spells.xml dodajcie:
<instant name="Zegar Smierci" words="Super Self Destruct" lvl="200" maglv="10" mana="2000" soul="0" exhaustion="10000" prem="0" enabled="1" script="zegar smierci.lua"><vocation id="1"/><vocation id="5"/><vocation id="2"/><vocation id="6"/><vocation id="3"/><vocation id="4"/><vocation id="7"/><vocation id="8"/></instant>
Pozdro
Edit://
Film obrazujący działanie czaru. Podziękowania dla Scizor.
Nono ladny czar 9/10 ta 9 za to ze nieraz sie wyswietlaja animacje...to jest spowodowane czasem miedzy zmianami animacji zamiast 1 ustawcie 2 a bedzie wszystko pieknie...
PzdR
Wasal podbil do (VooVoo)
z info ze posiada ADHD.
VooVoo pomyslal
ze posiadanie HD jest szpanem.
Ale zastanawial sie
co to jest AD